Aankoopservice

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Aankoopservice

Doordat wij zelf aankopen weten we als  geen ander wat de beste prijs is voor een woning. U kunt nu zelf gebruik maken van onze kracht van aankopen. Laat uw nieuwe woning aankopen door MAIN vastgoed en u weet dat u nooit te veel betaald.

Hoe werkt het?

Zodra u een interessante woning heeft gevonden belt of mailt u met MAIN vastgoed. Wij gaan met u de woning bekijken. Dit gebeurt uiteraard door een kundig iemand welke zijn sporen heeft verdiend in het vastgoed en SCVM gecertificeerd is. Aan de hand van deze bezichtiging worden er een aantal dingen voor u uitgezocht:

Bestemmingsplan

Wij kijken voor u het bestemmingsplan na, klopt dit? Mag er gewoond worden? Zijn er afwijkende regels in de buurt etc. etc.

Kadaster

Kadastraal onderzoek: wij kijken voor u in het kadaster, staan de erf grenzen wel zo afgebakend als zou moeten? Heeft de buurman niet over de grens heen gebouwd?

Bodem

Wellicht niet onverstandig om eens bij de gemeente of provincie na te vragen hoe het is gesteld met de bodem. Zijn er aanwijzingen die er op wijzen dat de bodem in vervuild, is er nog een olietank aanwezig.

Bouwkundige staat

Hoe is het gesteld met de bouwkundige staat? Als er twijfels zijn bij bezichtiging over de bouwkundige staat kunnen wij van MAIN een bouwkundige inschakelen. Deze stelt een rapport op met daarin de noodzakelijke verbouwingen en/of aandachtspunten. Vaak wordt er voor u al een raming gemaakt wat de kosten zijn van herstel.

Kosten

Zoals u ziet zijn er een heleboel valkuilen bij het kopen van een woning. MAIN vastgoed haalt deze zorgen bij u weg en onderzoekt deze punten voor u. Daarnaast onderhandelen wij voor u met de verkoper/makelaar. Doordat wij dit dagelijks doen en de huizenmarkt als geen ander kennen zult u nooit teveel betalen. De woning wordt voor u aangekocht door een gecertificeerd makelaar/taxateur. Wij bieden u deze service aan voor € 475,– incl. BTW. Dit hoeft u niet direct aan ons te betalen maar wordt verrekend tijdens de overdracht bij de notaris. U merkt er niets van en de kosten zijn aftrekbaar van de belasting. Wilt u ons op scherp zetten? Dit kan. U kunt er ook voor kiezen door te belonen over het bedrag wat MAIN van de vraagprijs afhaalt. Deze methode leggen wij u graag uit in een gesprek.

Share our website